fbpx

Baas Over Je Tijd Methode

Opleidingstraject van 3 maanden met garantie
Dit opleidingstraject is de ideale combo van een fysieke Getting Things Done® opleiding en persoonlijke begeleiding.

Omdat het zeer moeilijk is om iets nieuw te leren én toe te blijven passen heb ik beslist om te stoppen met enkel dagopleidingen en de deelnemers daarna aan hun lot over te laten. Want dat werkt niet.

Het is mijn missie om de zelfstandige ondernemers hun tijd terug te geven. Want een 60-uren-werkweek (of meer) is niet normaal bij het zelfstandige zijn. We zijn geen zelfstandige geworden omdat we meer en harder willen werken. Neen, we willen onze eigen baas zijn en we willen mensen helpen. En dat mag niet ten koste gaan van ons gezin, onze familie, onze vrienden, onze gezondheid, onze slaap,...

Wil jij terug tijd hebben voor de dingen die belangrijk zijn en toch je werk gedaan krijgen? Inclusief je e-mails, je administratie,...? Wil je terug focus? Wil je een volledig overzicht en controle over al je werk en verantwoordelijkheden?

Kortom, is het tijd om van chaos naar controle te gaan?

Dan is dit traject iets voor jou. Want ik ben zo zeker van mijn stuk dat ik garantie geef. Niet tevreden? Geld terug!

Personal Productivity Coach

One-on-one

Als topatleten en topartiesten personal coaches gebruiken om nog beter te worden, waarom zou jij dan geen Personal Productivity Coach gebruiken om nog meer werk op minder tijd gedaan te krijgen en daardoor minder stress te ervaren, 100% controle en overzicht over je taken en verantwoordelijkheden te hebben, beter gewapend te zijn tegen een burn-out,... ?

BAASOVERJETIJD IS EEN ONDERDEEL VAN JBS BVBA EN VERBONDEN AAN MEEREFFECT EN THE DAVID ALLEN COMPANY
ERNEST OURYSTRAAT 42, 3320 HOEGAARDEN - - 0496/10.97.26
BAASOVERJETIJD IS EEN ONDERDEEL VAN JBS BVBA EN VERBONDEN AAN MEEREFFECT EN THE DAVID ALLEN COMPANY
ERNEST OURYSTRAAT 42, 3320 HOEGAARDEN
- +32 496 10 97 26